De borstkliniek is gespecialiseerd in het behandelen van goed- en kwaadaardige aandoeningen van de borst. We zijn ons bewust van de spanning die zo’n behandeling met zich mee brengt. Daarom proberen we via deze weg zoveel mogelijk informatie aan onze patiënten te bezorgen.

Wanneer een borsttumor is vastgesteld, moet deze heelkundig worden verwijderd. Via welke methode dat verloopt, hangt af van de locatie en omvang van de tumor. Er kan gekozen worden voor een borstsparende operatie of een borstamputatie. 

Je kan hier informatie vinden over de verschillende behandelingen van borsttumoren, maar elke patiënt heeft een unieke situatie. Daarom zal het team ook verdere verduidelijking geven tijdens een uitgebreid overleg. 

Behandeling borsttumoren

Afhankelijk van de grootte & de aard van de borsttumor kan geopteerd worden voor een operatie waarbij de borst gespaard of geamputeerd wordt. Lees wanneer we welke ingreep aanraden & hoe die dan verloopt.

Na een borstoperatie

Na een borstoperatie kunnen er enkele complicaties optreden. Welke dat zijn en wat we eraan kunnen doen, lees je hier.

Multidisciplinair team borstkliniek

Om de patiënt en mensen uit de naaste omgeving zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, werken we samen met een multidisciplinair team. Door de samenwerking tussen deze verschillende profielen streven we naar een diagnosestelling, behandeling en verdere begeleiding in de meest optimale omstandigheden.

Secretariaat

Dienst Heelkunde

Van 08:00 tot 18:00 uur

Dr. Mehrdad Biglari

Hoofd Obesitaskliniek - Algemene en Hepatobiliaire Heelkunde – Senologie