Klinieken

De dienst Heelkunde staat in voor de behandeling van een waaier aan aandoeningen. Onze chirurgen hebben verregaande expertise in de algemene, digestieve, thoracovasculaire en oncologische heelkunde. Dankzij de specialisatie van elk van onze artsen, kunnen zij samen met hun team de best mogelijke zorg aanbieden aan de patiënten. 

Spataderkliniek

Spataders zijn een vaak voorkomende aandoening die zonder behandeling tot grote ongemakken kan leiden. Ontdek meer over het ontstaan van spataders, bijhorende symptomen en risico's en vooral hoe we je kunnen helpen.

Thoracovasculaire heelkunde

Binnen de thoracovasculaire heelkunde focussen we op twee subspecialisaties: het arterieel vaatlijden en de thoraxheelkunde. Daaronder vallen alle bloedvaten, behalve die van het hart en de hersenen, en aandoeningen van de longen, de thoraxwand, het mediastinum en het hart.

Obesitaskliniek

Obesitas, of het probleem van ernstig overgewicht, vraagt een grondige aanpak. Lees meer over de uitgebreide begeleiding die onze dienst biedt en welke ingrepen er allemaal mogelijk zijn.

Abdominale heelkunde

Naast algemene aandoeningen, zoals slokdarmreflux of appendicitis, zijn er binnen de abdominale heelkunde ook subspecialiasties. We helpen je verder binnen de proctologie, colorectale heelkunde en bekkenbodemheelkunde.

Wond- & stomazorg

Ons team zorgt ervoor dat de oorzaak van wonden gekend is en aangepakt wordt. Daarnaast staan we ook in voor stomazorg. Lees meer over de vaakst voorkomende wonden en hoe we ze verzorgen.

Borstkliniek

Na het vaststellen van een tumor in de borst kan geopteerd worden voor een lumpectomie of een mastectomie. We bieden je graag meer uitleg over beide ingrepen en hoe deze in hun werk gaan.

Trombosekliniek

Ons bloed transporteert zuurstof en voedingsstoffen door het lichaam. Wanneer er schade ontstaat aan een bloedvat, ontstaat er een trombose. Leer meer over de verschillende soorten trombose en hoe we ze kunnen behandelen.

Lymfekliniek

Wanneer ons lymfestelsel de afvalstoffen niet goed meer afvoert, kan vocht zich opstapelen, met ernstige gevolgen. Bekijk meer informatie over lymfoedeem, lipoedeem & andere soorten oedeem, met bijhorende behandelingen.