Obesitas komt steeds vaker voor, samen met heel wat gezondheidsrisico's zoals diabetes type 2, slaapapneu, gewrichtspijnen of zelfs depressie. 

Patiënten die op zoek zijn naar een oplossing met blijvend resultaat, kunnen bij ons terecht. Samen stippelen we een traject uit met de ingreep en begeleiding die het beste bij jou passen. 

BMI

Bereken hier je BMI

kg
cm
Gelieve de velden correct in te geven

Je BMI wijst op ondergewicht

Je BMI is normaal

Je BMI wijst op overgewicht

Je BMI is licht obees

Terugbetalingsvoorwaarden

Je BMI is ernstig obese

Terugbetalingsvoorwaarden

Je BMI is morbide obees

Terugbetalingsvoorwaarden

Obesitasteam

Obesitaschirurgie heeft een grote impact op je leven. Daarom begeleidt ons team je van A tot Z. Maak kennis met ons obesitasteam.

Obesitas behandelen

Om een goed resultaat op lange termijn te behalen, is tot op vandaag de bariatrische of obesitaschirurgie de beste behandeling. Ontdek welke ingrepen er mogelijk zijn.

Persoonlijk traject

Obesitaskliniek Tielt onderscheidt zich van andere centra in België dankzij onze persoonlijke begeleiding. Ontdek het algemeen verloop van een traject.

Foodblog

Op zoek naar inspiratie voor lekkere én gezonde recepten? Check dan zeker de foodblog & ontdek wat jij het lekkerst vindt!

Dokters obesitasteam

Persoonlijke begeleiding

Vanaf je eerste consult tot lang na de ingreep, ons multidisciplinair team begeleidt je persoonlijk. 

Samen gaan we voor een gezond en gelukkig leven! 

Maak kennis met het volledige obesitasteam

Erkenning CM voor extra tegemoetkoming

Erkend door de CM

De obesitaskliniek in Tielt is erkend door de CM, waardoor je een extra tegemoetkoming krijgt bovenop de terugbetaling uit de wettelijke ziekteverzekering. 
Lees meer

Wat is obesitas? 

Ontdek meer over obesitas en de gevolgen ervan. Maar vooral ook waarom je zou kiezen voor een bariatrische ingreep, zoals Nico.

Obesitasnieuws

Sara, 8 maanden na haar gastric bypass

Vorig jaar stelden we je voor aan Sara. Ze leed aan obesitas en besloot na heel wat diëten om te kiezen voor een gastric bypass. Maar hoe gaat het 8 maanden later met haar? Je ontdekt het hier!

Online infoavond Obesitas & COVID

We zijn bijna een jaar onderweg in het coronaverhaal en ondertussen is geweten dat mensen met obesitas vatbaarder zijn voor het virus. Tijdens deze online infosessie geeft abdominaal chirurg dr. Biglari tekst en uitleg over de correlatie tussen beide.