Spataderkliniek

Spataders zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook leiden tot problemen na verloop van tijd. Maar wat is nu een spatader? En kan je er iets aan doen? 

Thoracovasculaire heelkunde

De vaatchirurgie behandelt problemen met de slagaders, zoals slagaderverkalking. De thorax chirurgie omvat alle aandoeningen ter hoogte van de borstkas, waaronder vochtopstapelingen of een klaplong. 

Obesitaskliniek

Naast therapeutische en preventieve maatregelen, is het bij morbide obesitas ook nodig een heelkundige ingreep uit te voeren. Lees meer over de verschillende ingrepen en hoe we patiënten begeleiden naar een gezonder leven. 

Abdominale heelkunde

Niet alleen voor algemene abdominale aandoeningen kan je bij ons terecht. Onze chirurgen zijn ook gespecialiseerd in de colorectale, buikwand en hepatobiliaire heelkunde. Bekijk de subspecialisaties en de aandoeningen die we behandelen. 

Wond- & stomazorg

Ons ervaren wondzorgteam staat in voor de behandeling en opvolging van acute en chronische wonden. Daarnaast voorzien ze ook in stomazorg. Lees meer over de meest behandelde wonden en mogelijke therapieën.

Borstkliniek

Aandoeningen van de borst kunnen zowel goed-als kwaadaardig zijn. Onder andere de aard van het gezwel bepaalt het type behandeling. Lees meer over de borstoperaties die we uitvoeren. 

Trombosekliniek

Wanneer schade ontstaat aan een bloedvat, kan dat leiden tot een trombose met verregaande gevolgen. Bekijk welke vormen van trombose er zijn, hoe je ze kan herkennen en hoe we ze kunnen verhelpen. 

Lymfekliniek

Wanneer het lymfestelsel niet langer normaal functioneert, ontstaat er een opstapeling van vocht of oedeem. Leer de verschillende soorten oedeem herkennen en kom meteen te weten hoe we het kunnen aanpakken. 

Over ons

Door de toenemende subspecialisatie binnen het vakgebied, heeft elk van onze chirurgen een eigen deelspecialisme om je zo goed mogelijk te helpen. Dr. Biglari en Dr. Lissens zijn onze digestieve chirurgen. Dr. Vuylsteke en Dr. Van den Bussche helpen je verder binnen de thoracovasculaire chirurgie.

Meer over ons

Dr. Peter Lissens

Algemene en Gastro-intestinale Heelkunde – Proctologie – Slokdarmheelkunde (AZ Delta) - Stomazorg

Dr. Mehrdad Biglari

Hoofd Obesitaskliniek - Algemene en Hepatobiliaire Heelkunde – Senologie

Dr. Marc Vuylsteke

Vasculaire en Thoracale Heelkunde – Varices

Dr. Daphné Van den Bussche

Vasculaire en Thoracale Heelkunde – Varices - Wondzorg - Lymfekliniek