Overslaan en naar de inhoud gaan
Dienst Heelkunde
Sint-Andries Ziekenhuis Tielt
Menu

Wondkliniek

Wondzorgteam

Binnen het Sint Andries ziekenhuis is er ook een wondzorgteam werkzaam. Dit team staat onder leiding van dr. Van den Bussche. Op de poli is mevrouw Vanessa Van Renterghem (051/425487) werkzaam. Op de afdelingen kunnen we rekenen op mevrouw Rien Verstraete (051/425178).

Samen proberen we een zo goed mogelijk beleid uit te stippelen en alle wonden van dicht bij op te volgen en bij te sturen waar nodig. Wekelijks houden we een wondzorgtoer op de afdelingen.

Ook decubituspreventie en stomazorg zitten in de taken van het team. Binnenkort worden er ook consultaties georganiseerd.

Er worden op regelmatige basis bijscholing gegeven aan de medewerkers van ons ziekenhuis. Ook is er een nieuw protocol voor chronische en acute wondzorg voorhanden.

Ook werken we nauw samen met de thuisverpleegkundigen die ons steeds telefonisch of via mail kunnen bereiken:wondzorg@sintandriestielt.be.

Dr. Daphné Van den Bussche

Dr. Daphné Van den Bussche

Vasculaire en Thoracale Heelkunde – Varices

Dr. Peter Lissens

Dr. Peter Lissens

Algemene en Gastro-intestinale Heelkunde – Proctologie – Slokdarmheelkunde (AZ Delta)

Dr. Mehrdad Biglari

Dr. Mehrdad Biglari

Algemene en Hepatobiliaire Heelkunde – Senologie

Dr. Marc Vuylsteke

Dr. Marc Vuylsteke

Vasculaire en Thoracale Heelkunde – Varices

Sint Andries Ziekenhuis - Tielt

logo Sint-Andriesziekenhuis

Het Sint-Andriesziekenhuis is een loco-regionaal ziekenhuis, gelegen aan de rand (langs de Ringlaan) van het centrum van Tielt in de provincie West-Vlaanderen.