Sara, 8 maanden na haar gastric bypass

Vorig jaar stelden we je voor aan Sara. Ze leed aan obesitas en besloot na heel wat diƫten om te kiezen voor een gastric bypass. Maar hoe gaat het 8 maanden later met haar? Je ontdekt het hier!

In mei 2020 nam Sara de beslissing om, na heel wat diëten en pogingen om gewicht te verliezen, te kiezen voor een gastric bypass. Voor haar operatie kwam ze terecht in ons team. Samen met Dokter Biglari en Vanessa bracht ze haar verhaal in het Eén-programma 'Durf te vragen'. 

Naar goede gewoonte volgen wij onze patiënten ook na de operatie van dichtbij op. Daarom brengen we je het volgende deel van Sara's verhaal, 8 maanden na de operatie. 

Sara doet het zeer goed! Zoals je kan zien, is het resultaat bijzonder. Maar hoe gaat het verder met Sara? We bezoeken haar binnen 6 maanden opnieuw. Wil je haar verhaal volgen? Hou dan zeker obesitastielt.be in de gaten!

Terug naar overzicht