Dr. Biglari helpt obesitas te behandelen in het Midden-Oosten

Obesitas is een zorgwekkend groeiend gezondheidsrisico geworden, niet alleen in Europa en westerse landen maar eveneens in alle landen met welvaart, zo ook in het Midden-Oosten. Lees hier hoe de obesitaskliniek mee zal helpen dit probleem te behandelen.

Onze manier van werken en het aanbod van totale zorg binnen onze kliniek is ook in het Midden-Oosten niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn dan ook bijzonder trots om mede te delen dat wij zijn uitgenodigd om lokaal onze methode toe te passen.

Hierdoor zal Dr. Biglari vanaf 1 november 2021 tot en met 31 januari 2022 afwezig zijn.
De afwezigheid van Dr. Biglari tijdens deze periode betekent in geen geval dat de eigen patiënten in de steek zullen worden gelaten. Onze obesitaskliniek doet zijn activiteit gewoon verder wat de opvolgingen en preoperatieve onderzoeken betreft, binnen het multidisciplinair team. 

Wenst u tijdens deze periode langs te komen voor een verkennend gesprek en/of meer info, dan kan dit zeker. 
U kan hiervoor een afspraak maken bij de coördinatrice, telefonisch of via mail.
 

Terug naar overzicht